Recensies

4 reacties op “Recensies”

 1. familie van der Veen schreef:

  Onze kinderen Juul en Jara zijn beide naar kdv Bijlili geweest en hebben daar een hele fijne tijd beleefd. Ze zijn altijd met veel plezier gegaan en als ze opgehaald werden wilden ze het liefst nog blijven spelen. We hadden ze naar geen beter kdv kunnen brengen in een prachtige omgeving.
  We kozen voor de kleinschaligheid, de vele speelruimtes en dieren om hen heen waarbij er oog voor de natuur is.
  Elke dag even buiten spelen, soms een dutje in de buitenbedjes en samen knutselen. Kortom een prachttijd!

 2. Fam Teunissen schreef:

  In de huidige maatschappij gaat het elke dag sneller en sneller. Prestatie en druk ervaren we allemaal een leven lang. Hoe fijn is het dan dat je dierbaarste bezit een aantal dagen per week kunt achterlaten bij een KDV waar ruimte is voor sociale ontwikkeling, waar je in de modder kunt spelen en leert omgaan met dieren. Onze zoon heeft genoten van de appels aan de boom, de aardbeien in de tuin, de geitjes in de wei, de zoektocht naar wormen voor de kippen en nog veel meer. De persoonlijke aandacht hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij kunnen dit kdv met de volle 100% aanbevelen.

 3. Esther schreef:

  Mijn 2 kinderen zijn beiden naar dit KDV gegaan. Wat hebben ze een ongelooflijk leuke tijd hier gehad. Wat een verschil met een grootschalige opvang. Ik ben heel blij dat ze hier terecht konden.

 4. Steven, Vera en Ella schreef:

  Wat een heerlijk KDV, wat heeft ze hier veel geleerd en fijn gespeeld. De buitenplaats (met veel groen en diertjes) is absoluut een pro, en sinds de verbouwing nóg beter is geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *